Vyzkoušejte recept na krémovou hráškovou polévku se ztraceným vejcem, slaninou a česnekovými krutony. Polévku můžeme servírovat i při slavnostních příležitostech.
4 ks | vejce |
1 ks | cibule |
400 g | mražený hrášek |
1 řapík | řapíkatý celer |
1000 ml | drůbeží vývar |
150 ml | smetana na vaření |
příloha | |
---|---|
1-2 stroužky | česnek |
2 lžíce | máslo |
2-3 ks | houska |
80 g | anglická slanina |
podle potřeby | |
2 lžíce | olej |
ocet | |
podle chuti | |
sůl | |
citronová šťáva | |
čerstvě mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.