Vaření.czReceptyHovězí zeleninový guláš

Hovězí zeleninový guláš

Hovězí plec nebo kližka, záleží na Vás, co si vyberete.


3.247x
120 min

Postup přípravy

Omyté maso nakrájíme na stejnoměrné kostičky osolíme a opepříme. Pak si nakrájíme najemno cibuli. Zeleninu si také omyjeme, očistíme a nakrájíme ji nahrubo. Komu nevadí kousky zeleniny, stačí nakrájet na kostičky a zelí na nudličky. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, nakrájené kostičky masa a orestujeme. Vše pak mírně podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Když je maso měkké, necháme zbylou vodu ve šťávě vydusit. Maso a vydušenou šťávu zaprášíme moukou a za stálého míchání osmahneme. Vše zalijeme trochou vody, přidáme zeleninu a vaříme asi tak 15 minut. Pokud chceme změnu můžeme na konec dát zakysanou smetanu. Hovězí zeleninový guláš podáváme s vařenými brambory nebo houskovým knedlíkem.
user-icon

autor Jovi

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí zeleninový guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena