Hovězí ve šťávě s šalvějí

Hovězí masícko s rajčátky provoněné šalvějí.


2.91263x
120 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a lehce naklepeme. Česnek oloupeme a nasekáme. Rajčata omyjeme a rozpůlíme. Šalvěj opláchneme.

Do kastrolu nalijeme olej, na něj naskládáme plátky masa, posypeme je sekaným česnekem a petrželkou a na každý položíme půlku rajčete a 1-2 lístky šalvěje, pokapeme olejem a dusíme zvolna asi 2 hodiny.

Podle potřeby maličko podlijeme vodou. Rajčata občas trochu zmáčkneme, aby pustila šťávu.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí ve šťávě s šalvějí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Jugoslávská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.