Hovězí šnek s vinnou omáčkou

Plátky svíčkové jsou plněny směsí mletého telecího, vajíček a žampionů. Zapékáme je ve vinné omáčce s houbami.


3.0667x
90 min

Postup přípravy

Svíčkovou nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme. Telecí umeleme, přidáme bazalku, orestovanou cibulku, vejce, sůl, pepř, smetanu a žampiony. Vše smícháme, naplníme plátky masa, zatočíme a obalíme v hladké mouce. Opečeme na rozehřátém tuku. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, kterou zředíme vodou, přidáme víno, smetanu a část nasekaných žampionů, povaříme. Omáčkou zalijeme opečené šneky a v troubě při 120 st. podusíme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí šnek s vinnou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.