Hovězí směs po tatarsku

Hovězí maso se sladkou chutí kečupu a pikantní chutí nakládaných okurek.


3.88x
30 min

Postup přípravy

Hovězí maso nakrájíme na tenké nudličky a naložíme do marinády připravené z kečupu, worcesterové omáčky, soli a pepře. Směs necháme několik hodin odpočinout. Poté oloupeme cibuli a nakrájíme ji na drobné kostičky, taktéž na kostičky nakrájíme okurky. Cibuli necháme krátce zpěnit na oleji, přidáme maso a okurky, vše dobře orestujeme a necháme krátce podusit. Výbornou přílohou k této směsi jsou bramboráky nebo rýže.
user-icon

autor Sarkak

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí směs po tatarsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena