Vaření.czReceptyHovězí se zelenou fazolkou

Hovězí se zelenou fazolkou

Nenáročná příprava na chutné hlavní jídlo z hovězího masa a zeleniny.


4.712x
45 min
2×

Ingredience

1 stroužekčesnek
1 lžícemáslo
1 kscibule
3 lžičkyolivový olej
2 lžičkyčerstvá petrželka
2 kszralé rajče
300 gmražené zelené fazolky
500 ghovězí libové maso

podle chuti

sůl
mletý pepř

Postup přípravy

Jemně nasekanou cibulku zpěníme asi na 10 minut na olivovém oleji s troškou másla. Přidáme jemně nasekanou petrželku, česnek a oloupaná nakrájená rajčata bez semínek. Fazolku uvaříme zvlášť v mírně osolené vodě, vaříme 5 minut. Do zeleninového základu přidáme očištěné maso nakrájené na kostky. Promícháme a vaříme do změknutí, občas podléváme vývarem. 10 minut před dokončením masa přidáme fazolku a dovaříme. Hovězí se zelenou fazolkou dochutíme solí a pepřem. Hovězí se zelenou fazolkou můžeme podávat jako hlavní chod třeba s vařeným bramborem.
user-icon

autor null

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí se zelenou fazolkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena