Hovězí se zelenou fazolkou

Nenáročná příprava na chutné hlavní jídlo z hovězího masa a zeleniny.


4.712x
45 min
2×

Postup přípravy

Jemně nasekanou cibulku zpěníme asi na 10 minut na olivovém oleji s troškou másla. Přidáme jemně nasekanou petrželku, česnek a oloupaná nakrájená rajčata bez semínek.

Fazolku uvaříme zvlášť v mírně osolené vodě, vaříme 5 minut.

Do zeleninového základu přidáme očištěné maso nakrájené na kostky. Promícháme a vaříme do změknutí, občas podléváme vývarem. 10 minut před dokončením masa přidáme fazolku a dovaříme. Hovězí se zelenou fazolkou dochutíme solí a pepřem.

Hovězí se zelenou fazolkou můžeme podávat jako hlavní chod třeba s vařeným bramborem.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí se zelenou fazolkou

Zpět na recept