Hovězí s houbami a zelím

Vydatné jídlo pro čtyři osoby vás zaujme svojí vůní. Nakyslá chuť se bude dobře doplňovat s brambory.


3.0716x
120 min
1×

Ingredience

150 gslanina
- -sůl
- -majoránka
4 kscibule
- -kmín
200 gžampióny
- -sádlo
- -mouka hladká
- -pepř mletý
250 gzelí kysané
- -paprika mletá
800 gmaso hovězí přední
- -pepř celý
- -bobkový list
- -nové koření

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, v hrnci rozpustíme slaninu, přidáme sádlo a cibuli, osmahneme dozlatova. Přisypeme papriku, vložíme maso a orestujeme ze všech stran, podlijeme, osolíme, opepříme a dusíme než se voda vysmahne do tuku, zaprášíme moukou lehce osmahneme a znovu lehce podlijeme. Přidáme plátýnko s kořením, kmín a pokrájené zelí bez šťávy. Potom přidáme žampióny a dusíme dokud není maso měkké. Vyndáme koření, zasypeme majoránkou a podáváme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí s houbami a zelím

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.