Hovězí s houbami a zelím

Vydatné jídlo pro čtyři osoby vás zaujme svojí vůní. Nakyslá chuť se bude dobře doplňovat s brambory.


3.0716x
120 min
1×

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, v hrnci rozpustíme slaninu, přidáme sádlo a cibuli, osmahneme dozlatova. Přisypeme papriku, vložíme maso a orestujeme ze všech stran, podlijeme, osolíme, opepříme a dusíme než se voda vysmahne do tuku, zaprášíme moukou lehce osmahneme a znovu lehce podlijeme. Přidáme plátýnko s kořením, kmín a pokrájené zelí bez šťávy. Potom přidáme žampióny a dusíme dokud není maso měkké. Vyndáme koření, zasypeme majoránkou a podáváme.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí s houbami a zelím

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena