Vaření.czReceptyHovězí s ananasovou omáčkou

Hovězí s ananasovou omáčkou

Zapékané hovězí maso s orientální ananasovou omáčkou.


4.511x
60 min

Postup přípravy

Maso ze všech stran osolíme a zprudka opečeme na rozehřátém másle s olejem. Poté maso vložíme do předehřáté trouby a na 180 °C dopékáme 15 - 20 minut. Po 15 minutách maso zlehka "pocákáme" ananasovou šťávou. Měkké maso vyjmeme a udržujeme teplé. Ve výpeku orestujeme okapaný ananas, zasypeme jej kořením, zalijeme vývarem a provaříme. Pro chuť můžeme přilít i část ananasové šťávy. Solamyl rozmícháme v trošce vody a ananasovou omáčku zahustíme. Ochutíme solí, pepřem i sójovou omáčkou, promícháme a asi 5 - 8 minut provaříme. Maso nakrájíme na plátky, rozdělíme na talíře a přelijeme omáčkou. Hovězí s ananasovou omáčkou podáváme s rýží a zdobíme snítkou kadeřavé petrželky.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí s ananasovou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena