Hovězí rolády s jarní cibulkou

Šťavnatá hovězí roláda plněná horčicí, okurkami a jarní cibulkou.


3.0145x
30 min

Postup přípravy

Maso omyjeme, osušíme a každý plátek osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Okurky podélně nakrájíme na plátky. Cibulky očistíme, omyjeme a nakrájíme kousky. Petrželku omyjeme, osušíme a nasekáme na kousky. Nasekanou petrželku smícháme se sýrem, osolíme ji a opepříme.



Na jednotlivé plátky masa rozložíme plátky okurek, jarní cibulky, vše potřeme je smetanovým sýrem, maso zabalíme a spojíme párátky nebo svážeme kuchyňskou nití. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na plátky.



Na pánvi rozehřejeme olej a masové rolády na něm zprudka opečeme. Přidáme cibuli a ještě chvíli restujeme. Pak přidáme vývar a rolády dusíme asi hodinu.



Vypečenou šťávu smícháme se smetanou a v troše vody rozmíchaným solamylem. Omáčku necháme provařit.



Rolády podáváme s bramborovými kroketami a přelité omáčkou.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí rolády s jarní cibulkou

Zpět na recept