Hovězí řízky z tlakového hrnce

Vepřové a kuřecí řízky jsou běžné, ale vyzkoušeli jste již řízky z hovězího masa?


3.066x
35 min
1×

Postup přípravy

Hovězí řízky naklepeme, okořeníme, osolíme a obalíme ve strouhance. Paličkou lehce vklepeme strouhanku do řízků, obalíme v rozšlehaných vejcích a prudce opečeme na oleji.

Do tlakového hrnce dáme zbytek oleje, přidáme hořčici, kečup, naředíme vodou, dochutíme vegetou a do této omáčky přendáme osmažené řízky.

Hrnec uzavřeme a asi 20 minut dusíme. Hotovou omáčku zjemníme máslem a přecedíme.

Jako příloha je vhodná šunková rýže.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí řízky z tlakového hrnce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena