Hovězí řízky z tlakového hrnce

Vepřové a kuřecí řízky jsou běžné, ale vyzkoušeli jste již řízky z hovězího masa?


3.066x
35 min
1×

Postup přípravy

Hovězí řízky naklepeme, okořeníme, osolíme a obalíme ve strouhance. Paličkou lehce vklepeme strouhanku do řízků, obalíme v rozšlehaných vejcích a prudce opečeme na oleji.

Do tlakového hrnce dáme zbytek oleje, přidáme hořčici, kečup, naředíme vodou, dochutíme vegetou a do této omáčky přendáme osmažené řízky.

Hrnec uzavřeme a asi 20 minut dusíme. Hotovou omáčku zjemníme máslem a přecedíme.

Jako příloha je vhodná šunková rýže.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí řízky z tlakového hrnce

Zpět na recept