Hovězí ragú se zeleninou

Recept na voňavou masovou směs se zeleninou.


2.9938x
60 min
1×

Postup přípravy

Hovězí maso nakrájíme na menší kostičky a obalíme je ve směsi mouky, soli a pepře. Slaninu nakrájíme a kostky.

Hovězí kostky opečeme na oleji dohněda. Přidáme červené víno a dusíme pod pokličkou. Po 15 minutách přidáme pokrájená rajčata, česnek a rozmarýn.

Na pánvi orestujeme na kostky pokrájenou mrkev, sekanou cibuli i šalotku, celer a slaninu. Směs vsypeme do ragú, přidáme svazek voňavých bylinek v plátěném pytlíku. Hovězí ragú se zeleninou dusíme doměkka.

Hovězí ragú se zeleninou podáváme s těstovinami nebo pečivem. Vhodné jsou i brambory.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí ragú se zeleninou

Zpět na recept