Recept na výbornou pomazánku z vařeného a následně mletého hovězího masa.
Hodnocení
4.8
/ 5 (25x)
Doba přípravy
20 min
Ingredience
Podle chuti
Sůl
Mletý černý pepř
Ostatní
Máslo100 g
Cibule1 ks
Hořčice plnotučná1 lžička
Sardelová pasta1 lžička
Ostrý kečup1 lžička
Hovězí maso250 g
Postup přípravy
Hovězí maso uvaříme a po vychladnutí dvakrát pomeleme. Cibuli oloupeme a nasekáme na jemno.
V míse vidličkou utřeme máslo s plnotučnou hořčicí, ostrým kečupem a sardelovou pastou.
Přidáme nasekanou cibuli a pomleté hovězí maso. Hovězí pomazánku dochutíme solí a pepřem a dobře promícháme. Mažeme na plátky bagety nebo chleba a zdobíme vařeným vejcem a kyselou okurkou, čerstvou zeleninou (například ředkvičkou, rajčetem, paprikou, okurkou), řeřichou či petrželkou.