Netradiční polévka z hovězího masa s bramborem, mrkví a rajčatovým protlakem, vařená na víně.
4 stroužky | česnek |
4 ks | brambory |
2 ks | mrkev |
1 ks | velká cibule |
1000 ml | masový vývar |
1 lžíce | mletá červená paprika |
300 ml | bílé suché víno |
100 g | rajský protlak |
500 g | maso hovězí přední |
1 lžička | čtyřbarevný pepř |
2 lžíce | sekaná petržel |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena