Hovězí plátky na zelenině

Maso a zelenina je osvědčená kombinace při přípravě chutných jídel.


2.310x
90 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na malé kostičky.

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme kostičky zeleniny a osmahneme. Zaprášíme sladkou paprikou, vložíme omyté, naklepané a okořeněné plátky masa, které z obou stran opečeme. Pak vše podlijeme vodou a dusíme doměkka.

Když je maso měkké, vyjmeme jej, zeleninu rozmixujeme, omáčku zjemníme smetanou, podle potřeby dosolíme a dopepříme, vrátíme do ní maso k prohřátí a podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí plátky na zelenině

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká