Vaření.czReceptyHovězí plátky na zelenině

Hovězí plátky na zelenině

Maso a zelenina je osvědčená kombinace při přípravě chutných jídel.


2.310x
90 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme kostičky zeleniny a osmahneme. Zaprášíme sladkou paprikou, vložíme omyté, naklepané a okořeněné plátky masa, které z obou stran opečeme. Pak vše podlijeme vodou a dusíme doměkka. Když je maso měkké, vyjmeme jej, zeleninu rozmixujeme, omáčku zjemníme smetanou, podle potřeby dosolíme a dopepříme, vrátíme do ní maso k prohřátí a podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí plátky na zelenině

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena