Pečené hovězí maso s teplou zeleninkou zalité sýrovou omáčkou.
2 lístky | bobkový list |
200 ml | bílé víno |
1 ks | velká cibule |
800 g | hovězí maso |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
omáčka | |
200 ml | vývar |
30 g | máslo |
300 ml | mléko |
50 g | niva |
30 g | hladká mouka |
příloha | |
30 g | máslo |
300 g | mrkev |
200 g | řapíkatý celer |
200 g | brambory |
300 g | žampiony (hlíva ústřičná) |
těstíčko | |
1 ks | žloutek |
100 g | niva |
300 g | bramborová kaše |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena