Recept na českou podzimní klasiku.
2 lžíce | ocet |
5 lžic | sádlo |
1 lžička | mletý pepř |
750 g | hovězí krk |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
omáčka | |
1 lžíce | máslo |
1 ks | bobkový list |
3 lžíce | hladká mouka |
2 kelímky | smetana ke šlehání |
750 ml | hovězí vývar |
1 l | hovězí vývar |
500 g | houby čerstvé |
5 kuliček | celý černý pepř |
1 lžíce | celý kmín |
3 kuličky | celé nové koření |
autor Martin"Vito"Corleone
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena