Pokud máte rádi čínskou kuchyni spíše z hovězího masa, je toto ideální rychlé jídlo.
Hodnocení
3.2
/ 5 (204x)
Doba přípravy
30 min
Ingredience
sůl
1.5 lžíce
solamyl
100 g
cibule
200 g
pórek
koření Čína
2 dl
bílé víno
2 lžíce
sójová omáčka
500 g
hovězí maso
mletý černý pepř
70 g
pálivá paprika čerstvá
Postup přípravy
Z libového hovězího masa nakrájíme nudličky, promícháme se solamylem a sójovou omáčkou. Cibuli, pórek a papriky očistíme a nakrájíma na kousky.
Na oleji prudce osmahneme cibuli, pálivé papriky a pórek. Zeleninu vyndáme, udržujeme teplou a do teplého oleje vhodíme nudličky masa, prudce opečeme, podlijeme vínem, vrátíme restovanou zeleninu a dokořeníme dle chuti.
Podáváme s rýží nebo čínskými nudlemi.