Hovězí nudličky v marinádě

Recep na pochoutku z hovězího roštěnce, ke kterému se výtečně hodí těstoviny a čerstvé bylinky


3.2183x
35 min
2×

Postup přípravy

Hovězí maso očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na úzké nudličky.

Marinádu si připravíme smícháním dijonské hořčice s nadrobno nasekanou chilli papričkou, drceným pepřem a jednou polévkovou lžící olivového oleje. Do marinády vmícháme nudličky roštěnce, worcester, osolíme a dáme do lednice odležet. Minimálně na 3 hodiny, nejlépe přes noc.

Na pánvi rozpálíme olej a marinované maso na něm zprudka ze všech stran orestujeme. Přidáme oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli a na proužky nasekaný svazek mladé cibulky. Vše chviličku opékáme.

K orestovanému masu přidáme zbytek marinády, promícháme, osmahneme a lehce podlijeme masovým vývarem. Pak necháme provařit až do zhoustnutí a podle chuti dosolíme.

Hovězí nudličky v marinádě s podáváme ozdobené čerstvými bylinkami.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí nudličky v marinádě

Zpět na recept