Hovězí maso očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na úzké nudličky.
Marinádu si připravíme smícháním dijonské hořčice s nadrobno nasekanou chilli papričkou, drceným pepřem a jednou polévkovou lžící olivového oleje. Do marinády vmícháme nudličky roštěnce, worcester, osolíme a dáme do lednice odležet. Minimálně na 3 hodiny, nejlépe přes noc.
Na pánvi rozpálíme olej a marinované maso na něm zprudka ze všech stran orestujeme. Přidáme oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli a na proužky nasekaný svazek mladé cibulky. Vše chviličku opékáme.
K orestovanému masu přidáme zbytek marinády, promícháme, osmahneme a lehce podlijeme masovým vývarem. Pak necháme provařit až do zhoustnutí a podle chuti dosolíme.
Hovězí nudličky v marinádě s podáváme ozdobené čerstvými bylinkami.