Suroviny na marinádu promícháme a promícháme s masem nakrájeným na nudličky. Naložené hovězí nudličky necháme v lednici alespoň hodinu odpočívat.
Na wok pánvi s troškou oleje orestujeme dobře odkapané hovězí nudličky. Masové kousky vyjmeme a dáme na čistý papírový ubrousek odsát přebytečný tuk.
Do stejné pánve, kde jsme restovali maso, vložíme dobře umytou brokolici rozdělenou na růžičky. Restujeme al dente, ale nerozvaříme. Podle potřeby občas podléváme. Brokolicové růžičky odebereme stranou.
Suroviny na omáčku promícháme a vložíme opět do stejné wok pánve. Provaříme. Pokud se nám omáčka zdá hodně hustá, přidáme ještě trochu vývaru. Přidáme brokolici s masem, krátce povaříme a odstavíme.
Hovězí nudličky s brokolicí podáváme teplé jako hlavní chod s naší oblíbenou přílohou.