Při přípravě hovězího masa je ideální použít tlakový hrnec, neboť se celá příprava urychlí. Čas uvedený v receptu je tedy počítán na rychlejší způsob.
100 g | slanina |
60 g | máslo |
1-2 ks | cibule |
250 ml | smetana |
0.5 ks | celer |
1 ks | mrkev |
800 g | hovězí zadní |
2 lžíce | sušené houby |
3 lžíce | bylinkové máslo |
4 kuličky | celý černý pepř |
podle chuti | |
---|---|
sůl |
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.