Hovězí maso s fazolí

Jednoduchá večeře z hovězího masa a fazolí. Vhodnou přílohou je čerstvý chléb.


3.254x
90 min
1×

Postup přípravy

Suché fazole si den předem namočíme do studené vody.

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky. Česnek oloupeme, prolisujeme a potřeme jím připravené maso.

Cibuli oloupeme, jemně nasekáme, zpěníme na troše oleje a přidáme maso. Vše poprášíme moukou, posolíme a přidáme fazole. Podlijeme vodou, přidáme bobkový list, rajský protlak a dusíme doměkka.

Nakonec měkké maso ochutíme solí a pepřem.

Hovězí maso s fazolí podáváme horkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí maso s fazolí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.