Jednoduchá večeře z hovězího masa a fazolí. Vhodnou přílohou je čerstvý chléb.
Hodnocení
3.2
/ 5 (54x)
Doba přípravy
90 min
Chutnalo
1x
Ingredience
1 stroužek
česnek
1 ks
cibule
1 lžíce
hladká mouka
750 g
hovězí maso
1 lžíce
rajský protlak
150 g
suché fazole
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
mletý pepř
Postup přípravy
Suché fazole si den předem namočíme do studené vody.
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky. Česnek oloupeme, prolisujeme a potřeme jím připravené maso.
Cibuli oloupeme, jemně nasekáme, zpěníme na troše oleje a přidáme maso. Vše poprášíme moukou, posolíme a přidáme fazole. Podlijeme vodou, přidáme bobkový list, rajský protlak a dusíme doměkka.
Nakonec měkké maso ochutíme solí a pepřem.
Hovězí maso s fazolí podáváme horkou.