Hovězí maso podušené na sardeli, kaparech a zjemněné smetanou. Podáváme s houskovým knedlíkem.
2 lžíce | máslo |
30 g | cibule |
3 lžíce | kapary |
4 lžíce | hladká mouka |
100 ml | smetana ke šlehání |
1 lžíce | sardelová pasta |
0.5 l | hovězí vývar |
500 g | zadní hovězí maso |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.