Hovězí maso na cibuli

Jednoduše připravené hovězí plátky, ke kterým se hodí rýže, vařené brambory i těstoviny.


3.162x
90 min
1×

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nakrájíme najemno. Česnek oloupeme a utřeme. Hovězí maso nakrájíme na plátky.

V hrnci na rozpáleném sádle osmažíme pokrájenou cibuli. K ní pak přidáme plátky hovězího masa, utřený česnek, ocet, osolíme, okořeníme a za občasného podlévání vývarem dusíme téměř doměkka.

Potom šťávu necháme částečně vysmahnout, zaprášíme moukou, orestujeme, podlijeme vývarem a dusíme, dokud maso není úplně měkké.

Hovězí plátky na cibuli ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí maso na cibuli

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.