Hovězí maso na cibuli

Jednoduše připravené hovězí plátky, ke kterým se hodí rýže, vařené brambory i těstoviny.


3.162x
90 min
1×

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nakrájíme najemno. Česnek oloupeme a utřeme. Hovězí maso nakrájíme na plátky.

V hrnci na rozpáleném sádle osmažíme pokrájenou cibuli. K ní pak přidáme plátky hovězího masa, utřený česnek, ocet, osolíme, okořeníme a za občasného podlévání vývarem dusíme téměř doměkka.

Potom šťávu necháme částečně vysmahnout, zaprášíme moukou, orestujeme, podlijeme vývarem a dusíme, dokud maso není úplně měkké.

Hovězí plátky na cibuli ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí maso na cibuli

Zpět na recept