Hovězí maso ala cibulář

Recept na hovězí maso s pořádnou dávkou cibule.


4.822x
120 min
3×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme ho. Připravíme si veškeré ostatní suroviny.

Na rozpáleném oleji osmažíme nakrájenou cibulku dorůžova, přidáme ochucené maso, necháme zatáhnout a zaprášíme sladkou červenou paprikou. Podlijeme vodou, přidáme česnek, majoránku, kari, kmín a podusíme. Když je maso téměř měkké, přidáme pikantní kečup, hořčici a worchestrovou omáčku. Jakmile maso úplně změkne, vyjmeme ho. Omáčku dusíme a zaprášíme moukou, potom zalijeme znovu vodou na správnou omáčkovou hustotu. Do provařené omáčky vrátíme maso a dochutíme podle potřeby. Omáčku necedíme!

Jako přílohu k hovězímu masu ala cibulář podáváme houskový knedlík nebo rýži.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí maso ala cibulář

Zpět na recept