Hovězí kousky na víně s chutí bylinek a brusinek připravujeme v troubě a podáváme podle vlastní obliby s rýží nebo bramborem.
150 ml | červené víno |
3 snítky | petrželová nať |
200-250 ml | hovězí vývar |
1 lžíce | brusinkový kompot |
2 ks | červená cibule |
700 g | hovězí kýta |
1 lžička | čerstvý rozmarýn |
1 lžíce | čerstvá pažitka |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
hladká mouka | |
podle chuti | |
sůl | |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena