Hovězí kousky na víně s chutí bylinek a brusinek připravujeme v troubě a podáváme podle vlastní obliby s rýží nebo bramborem.
150 ml | červené víno |
3 snítky | petrželová nať |
200-250 ml | hovězí vývar |
1 lžíce | brusinkový kompot |
2 ks | červená cibule |
700 g | hovězí kýta |
1 lžička | čerstvý rozmarýn |
1 lžíce | čerstvá pažitka |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
hladká mouka | |
podle chuti | |
sůl | |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.