Francouzský recept z jednoho hrnce.
100 g | máslo |
1 hrst | houby |
1 svazeček | zelená petrželka |
100 g | rajský protlak |
1 svazeček | řapíkatý celer |
800 g | maso hovězí zadní |
1 hrst | sušené bylinky |
1 kostka | granulovaný hovězí bujón |
zálivka | |
---|---|
3 lístky | bobkový list |
0.7 l | červené víno |
4 plátky | pomerančová kůra |
3 ks | cibule |
1 hrst | celý černý pepř |
2 ks | mrkev (větší) |
na obalení | |
200 g | polohrubá mouka |
podle potřeby | |
olivový olej na pečení |
autor Michal K.
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena