Hovězí jehla s voňavou rýží

Špíz z hovězího masa podáváme s ochucenou rýží. Rýži povaříme s hřebíčkem, aby hezky voněla.


3.1621x
75 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, opepříme a střídavě s kolečky klobásy napichujeme na jehlice. Na rozehřátém oleji maso ze všech stran dozlatova opečeme a v horké troubě dodusíme. Na másle zpěníme cibuli, přidáme chilli, trochu osmahneme, přidáme nakrájené kapie, hrášek, kečup, podusíme, přidáme předem s hřebíčkem uvařenou rýži, promícháme, prohřejeme a podáváme s masem.
user-icon

autor 101


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí jehla s voňavou rýží

Zpět na recept