Vaření.czReceptyHovězí jehla s voňavou rýží

Hovězí jehla s voňavou rýží

Špíz z hovězího masa podáváme s ochucenou rýží. Rýži povaříme s hřebíčkem, aby hezky voněla.


3.1621x
75 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, opepříme a střídavě s kolečky klobásy napichujeme na jehlice. Na rozehřátém oleji maso ze všech stran dozlatova opečeme a v horké troubě dodusíme. Na másle zpěníme cibuli, přidáme chilli, trochu osmahneme, přidáme nakrájené kapie, hrášek, kečup, podusíme, přidáme předem s hřebíčkem uvařenou rýži, promícháme, prohřejeme a podáváme s masem.
user-icon

autor 101

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí jehla s voňavou rýží

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena