Jednoduchý recept na pochoutku z hovězí svíčkové.
5 stroužků | česnek |
sůl | |
1 svazek | bazalka |
olivový olej | |
500 g | hovězí svíčková |
Maso vcelku pevně zabalíme do fólie, aby se dovnitř nedostal vzduch a maso dáme na hodinu a půl zamrazit.
Bazalku omyjeme, osušíme a listy natrháme. Česnek oloupeme, omyjeme, osušíme a nasekáme nahrubo.
Ztuhlé maso nakrájíme ostrým nožem na co nejslabší plátečky a následně je překrájíme na nudličky. Na teflonové pánvi rozpálíme olivový olej, přidáme česnek a nakrájené maso. Za stálého míchání maso opékáme asi 5 minut. Pánev odstavíme, přimícháme bazalkové lístky a osolíme.
Maso podáváme s bílým chlebem.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.