Hovězí "hadříky"

Jednoduchý recept na pochoutku z hovězí svíčkové.


3.1197x
120 min

Postup přípravy

Maso vcelku pevně zabalíme do fólie, aby se dovnitř nedostal vzduch a maso dáme na hodinu a půl zamrazit.



Bazalku omyjeme, osušíme a listy natrháme. Česnek oloupeme, omyjeme, osušíme a nasekáme nahrubo.


Ztuhlé maso nakrájíme ostrým nožem na co nejslabší plátečky a následně je překrájíme na nudličky. Na teflonové pánvi rozpálíme olivový olej, přidáme česnek a nakrájené maso. Za stálého míchání maso opékáme asi 5 minut. Pánev odstavíme, přimícháme bazalkové lístky a osolíme.



Maso podáváme s bílým chlebem.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí "hadříky"

Zpět na recept