Jednoduchý recept na pochoutku z hovězí svíčkové.
5 stroužků | česnek |
sůl | |
1 svazek | bazalka |
olivový olej | |
500 g | hovězí svíčková |
Maso vcelku pevně zabalíme do fólie, aby se dovnitř nedostal vzduch a maso dáme na hodinu a půl zamrazit.
Bazalku omyjeme, osušíme a listy natrháme. Česnek oloupeme, omyjeme, osušíme a nasekáme nahrubo.
Ztuhlé maso nakrájíme ostrým nožem na co nejslabší plátečky a následně je překrájíme na nudličky. Na teflonové pánvi rozpálíme olivový olej, přidáme česnek a nakrájené maso. Za stálého míchání maso opékáme asi 5 minut. Pánev odstavíme, přimícháme bazalkové lístky a osolíme.
Maso podáváme s bílým chlebem.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena