Vaření.czReceptyHovězí guláš se zakysanou smetanou

Hovězí guláš se zakysanou smetanou

Guláš, který se vaří u nás a má velký úspěch.


3.4139x
150 min
8×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nasekáme najemno. Maso podle potřeby očístíme a nakrájíme na kostky. Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli. Přidáme maso, osmahneme, přidáme koření, kostky masoxu a vývaru, ještě chvilku restujeme, pak podlijeme vodou (asi 1/2 litru) a dusíme doměkka. Vždy, když se voda vydusí, přilijeme asi 3 dl a za občasného míchání dále dusíme. Šťáva musí být hodně tmavá. Když je maso měkké, vyndáme jej, přilijeme smetanu, omáčku rozmixujeme, vrátíme maso a povaříme. Podle chuti a potřeby guláš naředíme, případně zahustíme strouhaným chlebem. Podáváme sypané cibulí a s čerstvým chlebem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí guláš se zakysanou smetanou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena