Guláš začneme vařit v 9 hodin ráno, aby byl v poledne na stole. Nemám zásadu, kolik masa, tolik cibule. Guláš musí mít hnědou barvu. Recept na hrnečkový knedlík ke guláši najdete v mé kuchařce.
3 stroužky | česnek |
1 ks | cibule |
1 lžička | mletý kmín |
1 lžička | mletá sladká paprika |
0.5 lžičky | mletý černý pepř |
0.75 kg | hovězí maso pérko |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
masox | |
podle potřeby | |
sádlo | |
polohrubá mouka |
autor Oblíbené
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.