Guláš začneme vařit v 9 hodin ráno, aby byl v poledne na stole. Nemám zásadu, kolik masa, tolik cibule. Guláš musí mít hnědou barvu. Recept na hrnečkový knedlík ke guláši najdete v mé kuchařce.
3 stroužky | česnek |
1 ks | cibule |
1 lžička | mletý kmín |
1 lžička | mletá sladká paprika |
0.5 lžičky | mletý černý pepř |
0.75 kg | hovězí maso pérko |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
Masox | |
podle potřeby | |
sádlo | |
polohrubá mouka |
autor Oblíbené
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena