Hovězí guláš s hráškem

Guláš tentokráte s hráškem a místo klasických knedlíků podávaný s rýží.


3.0125x
120 min

Postup přípravy

Oloupanou a drobně nasekanou cibuli osmažíme na oleji dozlatova, přidáme maso nakrájené na malé kostičky a za stálého míchání osmažíme.

Maso osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a dusíme do poloměkka. Pak jej vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme vodou, rozmícháme a dusíme dále. Ke konci dušení vmícháme rajský protlak, drobně posekané feferonky a okapaný hrášek.

Servírujeme s dušenou rýží a sypeme strouhaným sýrem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí guláš s hráškem

Zpět na recept