Hovězí guláš s hráškem

Guláš tentokráte s hráškem a místo klasických knedlíků podávaný s rýží.


3.0125x
120 min

Ingredience

3 lžíceolej
sůl
3 lžícerajčatový protlak
feferonky
40 ghladká mouka
mletý bílý pepř
60 gstrouhaný sýr
2 kscibule větší
400 ghovězí maso přední - kližka
150 gsterilovaný hrášek (bez nálevu)

Postup přípravy

Oloupanou a drobně nasekanou cibuli osmažíme na oleji dozlatova, přidáme maso nakrájené na malé kostičky a za stálého míchání osmažíme.

Maso osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a dusíme do poloměkka. Pak jej vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme vodou, rozmícháme a dusíme dále. Ke konci dušení vmícháme rajský protlak, drobně posekané feferonky a okapaný hrášek.

Servírujeme s dušenou rýží a sypeme strouhaným sýrem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí guláš s hráškem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena