Vaření.czReceptyHovězí guláš s hráškem

Hovězí guláš s hráškem

Guláš tentokráte s hráškem a místo klasických knedlíků podávaný s rýží.


3.0125x
120 min

Postup přípravy

Oloupanou a drobně nasekanou cibuli osmažíme na oleji dozlatova, přidáme maso nakrájené na malé kostičky a za stálého míchání osmažíme. Maso osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a dusíme do poloměkka. Pak jej vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme vodou, rozmícháme a dusíme dále. Ke konci dušení vmícháme rajský protlak, drobně posekané feferonky a okapaný hrášek. Servírujeme s dušenou rýží a sypeme strouhaným sýrem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí guláš s hráškem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena