Hovězí guláš s fazolkami

Recept na netradiční guláš s fazolkami.


3.98x
120 min

Postup přípravy

Rajčata spaříme, nakrájíme a propasírujeme. Z rajčat budeme potřebovat šťávu.

Hovězí zadní podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibule očistíme a nasekáme najemno.

V kastrolu rozehřejeme máslo s olejem. Vsypeme cibuli a smažíme ji dozlatova. Pak přidáme hovězí kostky a důkladně jej ze všech stran orestujeme. Maso osolíme, opepříme a podlijeme šťávou z rajčat. Můžeme použít rajčatový džus.

Zatím si připravíme fazolky. Ty omyjeme, odkrojíme stopky a zbavíme je vláken. Pak je šikmo nakrájíme na proužky. Když je maso poloměkké, vsypeme připravené fazolky a společně dusíme.

Hovězí guláš s fazolkami podle potřeby zahustíme, ale není to nutné.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí guláš s fazolkami

Zpět na recept