Hovězí guláš s fazolí

Výborný guláš s červenou fazolí, který chutná s pečivem.


4.210x
60 min
1×

Postup přípravy

Na oleji nebo sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli.

Očištěné hovězí maso nakrájíme na kostičky a vložíme na cibuli do kastrolu. Krátce opečeme.

Posypeme červenou paprikou, přidáme masox, promícháme.

Když je maso poloměkké, přidáme fazole. Vhodnější jsou konzervované červené.

Přimícháme nakrájenou klobásu, lečo nebo tompu.

Jakmile je maso měkké, zahustíme guláš jíškou.

Hovězí guláš s fazolí podáváme z chlebem.
user-icon

autor tesi


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí guláš s fazolí

Zpět na recept