Hovězí guláš 1

Recept na guláš z hovězí kližky na 10 porcí.


3.3112x
120 min
5×

Postup přípravy

Maso podle potřeby očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Maso nakrájíme na kostky. Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. V hrnci rozehřejeme olej, vsypeme cibuli a pomalu je necháme zrůžovět. Přidáme trochu papriky, promícháme a ihned vsypeme kostky na guláš. Maso ze všech stran důkladně osmahneme a osolíme. Přidáme protlak, pepř, kmín, horkou podlijeme vodou a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme. Šťávu vydusíme na tuk, zahustíme moukou a podlijeme podlijeme vodou. Přidáme prolisovaný česnek a majoránku a zvolna vše krátce povaříme. Ochucenou šťávu přecedíme, vložíme maso a prohřejeme nebo povaříme. Záleží na tom, jak je měkké maso. Hovězí guláš podáváme s houskovým knedlíkem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí guláš 1

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena