Vaření.czReceptyHovězí dušené s cibulkou

Hovězí dušené s cibulkou

Recept na masovou pochoutku z řecké kuchyně.


3.0204x
160 min
1×

Postup přípravy

Maso omyjeme, nakrájíme na kousky velikosti vejce a dáme do hrnce. Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nasekáme najemno. Přidáme k němu posekanou cibuli, celé stroužky česneku, rajský protlak, ocet, olej, koření, sůl a tolik vody, aby vše v hrnci bylo ponořeno. Přikryjeme pokličkou a přivedeme k varu. Pak zeslabíme plamen na minimum a zakryté vaříme 2,5 hodiny. Hrnec neodkrýváme a jídlo nemícháme. Voda se částečně odpaří, částečně vpije a zbyde jen hustá šťáva s olejem. Podáváme například s česnekovými brambůrkami.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí dušené s cibulkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z řecké kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena