Vaření.czReceptyHovězí biftek z mletého masa

Hovězí biftek z mletého masa

Klasický sekaný biftek z velmi libového hovězího masa, na povrchu křupavý a uvnitř šťavnatý.


3.284x
35 min
3×

Postup přípravy

Housku si namočíme ve vodě, vymačkáme a dáme do mísy. Cibule oloupeme a jednu nasekáme na jemno a na másle ji zesklovatíme. Přidáme ji k housce spolu s mletým masem, vejce, pepřem a solí. Hmotu prohněteme a tvoříme bifteky. Druhou cibuli nakrájíme na tenké plátky. V pánvi rozpálíme lžíci oleje, cibuli z obou stran opečeme dozlatova. Vyndáme ji a udržujeme v teple. Přilejeme zbylý olej a když je horký, vložíme do něj sekané bifteky a z každé strany pečeme asi 5 minut. Při dopékání druhých stran teplotu snížíme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí biftek z mletého masa

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena