Hovězí biftek z mletého masa

Klasický sekaný biftek z velmi libového hovězího masa, na povrchu křupavý a uvnitř šťavnatý.


3.284x
35 min
3×

Postup přípravy

Housku si namočíme ve vodě, vymačkáme a dáme do mísy. Cibule oloupeme a jednu nasekáme na jemno a na másle ji zesklovatíme. Přidáme ji k housce spolu s mletým masem, vejce, pepřem a solí. Hmotu prohněteme a tvoříme bifteky.

Druhou cibuli nakrájíme na tenké plátky. V pánvi rozpálíme lžíci oleje, cibuli z obou stran opečeme dozlatova. Vyndáme ji a udržujeme v teple.

Přilejeme zbylý olej a když je horký, vložíme do něj sekané bifteky a z každé strany pečeme asi 5 minut. Při dopékání druhých stran teplotu snížíme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí biftek z mletého masa

Zpět na recept