Tento gulášek bude nejlepší opravdu jen z čerstvých hub, ale proč ho nevyzkoušet i z těch sušených.
Hodnocení
3.0
/ 5 (543x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
- -
olej
- -
sůl
4 ks
rajčata
500 g
cibule
- -
kmín
- -
hladká mouka
4 ks
paprika
- -
mletý pepř
1 kg
houby
- -
paprika mletá
- -
sójová omáčka
1 kostka
Masox
Postup přípravy
V hrnci osmahneme na tuku cibulku, zasypeme paprikou a necháme zpěnit. Houby očistíme, nakrájíme a na cibulce podusíme. Osolíme, opepříme, okmínujeme, přidáme masox a zakápneme sójovou omáčkou. Přidáme nakrájené papriky, podlijeme vodou a vaříme asi 10 minut. Poté vmícháme nakrájená a oloupaná rajčata a vaříme doměkka. Zahustíme moukou s vodou, povaříme podáváme s chlebem.