Horký sýrový předkrm

Jednoduchý předkrm, vhodný pro milovníky vína.


3.0213x
15 min

Postup přípravy

Z plátků chleba a sýra nakrájíme trojúhelníčky. Sýrové o maličko větší než chlebové. Chlebové trojhránky lehce smočíme v bílém víně, sýr lehce okořeníme pepřem a paprikou, omočíme v rozšlehaném vejci a párátkem spojíme s chlebem tak, že sýr je mezi dvěma chleby. Jednohubky zprudka opečeme, asi dvě minutky a horké podáváme, nejlépe s kečupem a sklenkou vína.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Horký sýrový předkrm

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena