Horký sýrový předkrm

Jednoduchý předkrm, vhodný pro milovníky vína.


3.0213x
15 min

Postup přípravy

Z plátků chleba a sýra nakrájíme trojúhelníčky. Sýrové o maličko větší než chlebové.

Chlebové trojhránky lehce smočíme v bílém víně, sýr lehce okořeníme pepřem a paprikou, omočíme v rozšlehaném vejci a párátkem spojíme s chlebem tak, že sýr je mezi dvěma chleby.

Jednohubky zprudka opečeme, asi dvě minutky a horké podáváme, nejlépe s kečupem a sklenkou vína.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Horký sýrový předkrm

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.