Horká čokoláda se skořicí

Recept na teplý čokoládový nápoj. Jemná chuť skořice vám připomene vánoční pečivo.


5.01x
15 min

Postup přípravy

Kvalitní hořkou čokoládu nastrouháme, část necháme stranou na ozdobu. Vanilkový lusk vydlabeme.

V rendlíku zahřejeme mléko, přidáme čokoládu, mletou skořici a vanilkovou dřen. Za stálého míchání necháme vařit, až se čokoláda rozpustí.

Horký nápoj nalijeme do hrnků, ozdobíme zbylou strouhanou čokoládou a místo lžičky přidáme kousek celé skořice. Horkou čokoládu můžeme ještě podle chuti osladit medem nebo cukrem.

Horkou čokoládu se skořicí ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Horká čokoláda se skořicí

Zpět na recept