Horalský vepřový řízek

Recept na výborný šťavnatý smažený řízek.


4.335x
35 min
1×

Ingredience

sůl
olej na smažení
4 ksvepřový řízek

těstíčko

2 ksvejce
mléko
hladká mouka
1 ksbrambor

na ozdobu

10 dkguzený eidam

Postup přípravy

Připravíme si těstíčko. Vejce rozšleháme a vmícháme mléko, hladkou mouku a strouhaný brambor. Řízky naklepeme a okraje nařízneme, aby se nakroutily. Maso osolíme a namáčíme v těstíčku. Horalské řízky smažíme zvolna dozlatova. Při podávání posypeme horalské řízky strouhaným uzeným sýrem. Horalské vepřové řízky podáváme s různě upravenými brambory a zeleninovou oblohou.
user-icon

autor Luďka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Horalský vepřový řízek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena