Hodolanská omáčka

Velmi chutný recept na omáčku.


4.217x
20 min
4×

Ingredience

sůl
2 kgbrambory
40 dkguzenina
3 ksbobkový list
mletý černý pepř
250 mlsmetana na vaření

podle chuti

jíška

Postup přípravy

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit. Osolíme a přidáme bobkový list. Než brambory změknou nalijeme do hrnce smetanu a přidáme nakrájenou uzeninu. Necháme vařit než budou brambory úplně hotové a potom zahustíme jíškou. Hodolanskou omáčku podáváme s čerstvým chlebem.
user-icon

autor ROZA25


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hodolanská omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena