Hnědá polévka

Tmavá polévka výtečné chuti


2.985x
45 min

Ingredience

100 gslanina
sůl
1 ksvejce
1 lžícemléko
1 kscibule
0.5 ksceler
1 ksmrkev
1 kspetržel
0.3 kskapusta
zázvor
2 lžícekrupice
3 kuličkynové koření
mletý pepř
muškátový květ
150 ghovězí maso
70 gdrůbeží játra

Postup přípravy

Slaninu nakrájíme na nudličky a vyškavříme na pánvi. Přidáme na kostičky nakrájené maso, nastrouhanou kořenovou zeleninu, na proužky nakrájenou kapustu a vše osmažíme.

Směs zalijeme horkou vodou, přidáme cibuli, koření a vše vaříme do měkka. Potom přidáme drobně sekaná játra a do polévky vlijeme rozšlehané vejce s mlékem a krupicí. Nakonec polévku osolíme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hnědá polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena