Hermelín plněný česnekovou náplní

Výborný předkrm. Hermelín znovu naplněný pikantní česnekovou náplní.


4.814x
0
2×

Postup přípravy

Nejprve rozkrojíme hermelín vodorovně na polovinu (dvě kolečka) a ostrou lžící jej vydlabeme.

K vydlabanému obsahu hermelínu přidáme do misky dva trojúhelníčky taveného sýra bez příchuti, utřený česnek, nadrobno nakrájenou kapii a podle chuti mírně osolíme a opepříme. Celou náplň pořádně rozmícháme, až nám vznikne homogenní směs. Tu opět naplníme do vydlabaného hermelínu.

Hermelín plněný česnekovou náplní necháme alespoň 6 hodin uležet v lednici, česneková chuť se zjemní a proleze celý sýr.

Hermelín plněný česnekovou náplní nedoporučuji na noc nebo pro romantické večery, česnek je opravdu silně cítit.
user-icon

autor johny


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hermelín plněný česnekovou náplní

Zpět na recept