Havířský chleba

Pečený bůček na chlebu


3.198x
25 min

Postup přípravy

Bůček nakrájíme na 8 plátků, ty rozklepeme, dobře potřeme utřeným česnekem, osolíme, opepříme, okmínujeme a dáme na plech, který jsme vypláchli vodou do dobře vyhřáté trouby. Rychle upečeme dozlatova.

Na pánvi na oleji opečeme plátky chleba (nebo je můžeme opéci na výpeku z masa), každý potřeme hořčicí, dáme na něj plátek masa a posypeme strouhaným křenem. Zdobíme kroužky kapie.

Děláme-li méně porcí, pak můžeme chléb péci společně s masem – jenom ho dáme do trouby později.

user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Havířský chleba

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena