Havajský ovocný salát

Vitamínová bomba, která v zimních měsících, plně uspokojí naší touhu po sluníčku.


3.275x
25 min

Postup přípravy

Pomeranče, kiwi, banány, jablka a manga oloupeme a pokrájíme nadrobno. Granátová jablka rozpůlíme a nejlépe kávovou lžičkou vybereme jednotlivé červené bobulky. Dobře odstraníme blanky mezistěn, které jsou velmi hořké. Ovoce, slunečnici a mandlové lupínky lehce promícháme, zasypeme skořicovým cukrem a zalijeme medem rozmíchaným s limetkovou šťávou. Podle kyselosti použitého ovoce případně dosladíme nebo naopak přikyselíme a dáme dobře vychladit. Havajský ovocný salát servírujeme ozdobený šlehačkou buď samotný nebo jej použijeme na příklad na vafle.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Havajský ovocný salát

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena