Havajský ovocný salát

Vitamínová bomba, která v zimních měsících, plně uspokojí naší touhu po sluníčku.


3.275x
25 min

Postup přípravy

Pomeranče, kiwi, banány, jablka a manga oloupeme a pokrájíme nadrobno. Granátová jablka rozpůlíme a nejlépe kávovou lžičkou vybereme jednotlivé červené bobulky. Dobře odstraníme blanky mezistěn, které jsou velmi hořké.

Ovoce, slunečnici a mandlové lupínky lehce promícháme, zasypeme skořicovým cukrem a zalijeme medem rozmíchaným s limetkovou šťávou. Podle kyselosti použitého ovoce případně dosladíme nebo naopak přikyselíme a dáme dobře vychladit.

Havajský ovocný salát servírujeme ozdobený šlehačkou buď samotný nebo jej použijeme na příklad na vafle.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Havajský ovocný salát

Zpět na recept