Havajské kuře

Kuře je potřené česnekem a zjemněné citronovou šťávou. Dusíme ho společně s paprikami a vínem, podáváme s rýží.


3.0624x
120 min

Postup přípravy

Kuře potřeme utřeným česnekem, pokapeme citronovou šťávou a posypeme paprikou, vně i uvnitř, a dáme na hodinu do chladu. V kastrolu vyškvaříme tuk z kuřete, přidáme jemně nakrájené 2 stroužky česneku, na proužky nakrájené 2 papriky, podlijeme vývarem a krátce podusíme. Přidáme protlak, vložíme kuře. Dusíme doměkka, občas podlijeme, měkké kuře vyjmeme, přidáme víno, vysmahneme, přidáme rýži, hrášek, promícháme, prohřejeme a podáváme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Havajské kuře

Zpět na recept