Hamburgery po česku

Recept na chutnou a rychlou večeři z mletého masa.


5.02x
30 min

Ingredience

10 plátkůrajče
10 kshouska
10 plátkůkyselá okurka
4 lžícesójová omáčka
10 listůledový salát
10 plátkůtvrdý sýr
500 kgmleté vepřové maso

podle potřeby

olej
vejce
hladká mouka

podle chuti

sůl
kečup
grilovací koření
tatarská omáčka

Postup přípravy

Mleté maso dáme do misky a přidáme sójovou omáčku, grilovací koření, sůl a mletý pepř. Dále do rozmíchané směsi přidáme podle potřeby vejce, aby těsto dobře drželo pohromadě, a zamícháme. Podle potřeby přidáme mouku, aby směs měla lepší konzistenci a nelepila se. Pánev s olejem si rozehřejeme a na rozehřátou pánev klademe placičky z mletého masa, necháme opéci, dokud není maso udělané. Housky si rozkrájíme na půl a podle chuti potřeme kečupem nebo tatarkou omáčkou. Dále klademe omyté listy ledového salátu - na každou housku 1 list. Dále opečené maso, na maso položíme plátek sýra, plátky kyselé okurky a kolečko rajčete. Hamburgery po česku podáváme v teplém stavu jako chutnou a vydatnou večeři.
user-icon

autor 605105355

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hamburgery po česku

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena