Halászlé od Tisy

Rybí polévka jiné chuti. Recept maďarské kuchyně.


4.04x
60 min
1×

Ingredience

2 ksbrambory
1.5 kgryby
100 gtěstoviny
1 ksvelká cibule
2 kszelená paprika
2 kspálivá paprika
1 ksvelké rajče
30 gmletá sladká paprika

podle chuti

sůl
mletá pálivá paprika

Postup přípravy

Připravíme si různé druhy ryb, zeleninu, koření a těstoviny.

Očištěné ryby nakrájíme na kousky, papriku na kolečka, rajčata na kousky, brambory na kostky a cibuli nadrobno. Tohle všechno dáme do kastrolu, okořeníme solí, pálivou a sladkou paprikou, dolijeme vodou a rybí polévku vaříme cca 40 minut.

Pak ryby vyjmeme, vykostíme, vývar přecedíme a zavaříme těstoviny (fleky). Rybí vložíme zpět do polévky a máme hotovo.

Halászlé od Tisy podáváme s chlebem.
user-icon

autor viluš


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Halászlé od Tisy

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Maďarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena