Hadí maso

Jednoduchá příprava kuřecího masa v těstíčku.


3.828x
45 min

Ingredience

0.5 kgkuřecí maso

omáčka

česnek
sůl
majonéza
kečup
bílý jogurt

marináda

olej
3 ksvejce
5 lžicsolamyl
6 lžicpolohrubá mouka
3 lžícesójová omáčka
3 lžícekoření na pečené kuře

Postup přípravy

Kuřecí prsa nebo stehenní řízky očistíme a nakrájíme na nudličky. Smícháme suroviny na marinádu a důkladně promícháme tak, aby se ze směsi vytvořilo husté těsto. Vložíme maso necháme odležet. Na pánvi rozpálíme olej. Přidáme část hadího masa, opečeme z obou stran a poté roztrháme placku na malé kousky. Zatím si připravíme omáčku. Smícháme majonézu s jogurtem a solí. Pak ji rozdělíme na 2 části. Jednu ochutíme kečupem a druhou prolisovaným česnekem. Hadí maso podáváme s oběma dresinky. Přílohu volíme podle chuti.
user-icon

autor AničkaH


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hadí maso

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena