Gulášovo-frankfurtská polévka

Rychlá a jednoduchá polévka, kterou zvládne každý.


4.36x
35 min
2×

Postup přípravy

Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme na proužky nebo na kostičky nakrájenou slaninu a brambory. Chvilku restujeme. Přidáme vodu, sůl a pepř. Vaříme, dokud nejsou brambory hotové.

V hrníčku rozmícháme trochu mouky s vodou, přidáme do hrnce s polévkou a ještě krátce povaříme. Na závěr přidáme do gulášovo-frankfurtské polévky majoránku a dobře promícháme.

Gulášovo-frankfurtskou polévku podáváme v miskách nebo hlubokých talířích.

Množství surovin si přizpůsobíme vlastní chuti.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Gulášovo-frankfurtská polévka

Zpět na recept